Transfers

 

Heeft u een vakantie bij ons geboekt zonder transfers? Of heeft u een vakantie inclusief transfers geboekt, maar heeft u liever uw eigen privétransfer die u naar uw bestemming brengt? Wij bieden u dé uitkomst! Zoek- en boek uw (prive)transfer via deze link.

De gerenommeerde leverancier van luchthaventransfers HolidayTaxis.com, heeft een uitgebreid aanbod van vakantietransfers om u van de luchthaven naar uw verblijf te vervoeren. Onze service is beschikbaar in meer dan 9000 steden en resorts, in meer dan 90 landen ter wereld. Wij bieden alles van betaalbare pendeltransfers, minibussen en privétaxi's tot luxe limousines en helikopters.

Waarom bij Holiday Taxis reserveren?

  • Veilig reserveren
  • Betrouwbare service
  • 24-uur noodhulplijn
  • Geen verborgen kosten

 HolidayTaxis.com beschikt bovendien over een snel en bovenal gemakkelijk boeksysteem, een 24/7 nooddienst overal waar we diensten leveren en het vriendelijkste, meest toegewijde servicepersoneel dat u kunt vinden! 

 Als u uw vakantiebestemming snel en veilig wil bereiken zonder uw budget te verspillen, kies dan voor de betrouwbare en betaalbare diensten van HolidayTaxis.com. Wij zullen u op tijd op uw bestemming brengen, elke keer opnieuw.