Reisverzekering

 

Vakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

 

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee regelt u gemakkelijk en in één keer de ideale verzekering voor iedere vakantie. En eenmaal afgesloten, hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch. Bovendien kunt u met een doorlopende verzekering heel wat besparen op de premie.

 

Wij hebben gekozen voor de verzekeringen van Allianz; al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

 


Doorlopende Reisverzekering: wereldwijd de beste service wanneer u dat nodig heeft

Of u nu zomaar even een weekendje weg bent of langdurig geniet van een verre vakantie, de Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte.

 

Zo uitgebreid als u maar wilt
U kunt de Doorlopende Reisverzekering aanpassen aan uw eigen wensen en omstandigheden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een Europees dekkingsgebied of voor werelddekking. Zo nodig kunt u deze dekking tussentijds aanpassen. Naast de basisdekking zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk. Bijvoorbeeld door ook uw bagage te verzekeren. Of hoge geneeskundige kosten in het buitenland die niet gedekt worden door uw zorgverzekeraar. Als extra mogelijkheid kunt u kiezen voor de Topdekking, dan heeft u de meest complete dekking.

 

Nóg een verstandige uitbreiding: Doorlopende Annulering
Hiermee bent u het hele jaar verzekerd tegen kosten die ontstaan wanneer uw reis onverwacht niet door kan gaan of moet worden afgebroken. De reissom wordt in dat volledig vergoed. Kiest u voor Garantie-Annulering, dan wordt de volledige reissom vergoed; ook wanneer u slechts een deel van de vakantie heeft moeten missen.

 

Waarnemer
Als er iets gebeurt met een goede vriend of vriendin in Nederland of bijvoorbeeld met de persoon die op uw huis past, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie af te breken. Deze mogelijkheid kunt u met de uitbreiding Waarnemer meeverzekeren.

 

Waarom een reisverzekering?
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten. Een paar redenen:
• repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed
• met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed
• met de uitbreiding Hulp & Huur Vervoermiddel bent u in heel Europa verzekerd van hulp rond uw vervoermiddel. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer, mocht dat nodig zijn.


Er is al een doorlopende reisverzekering vanaf € 35,- per persoon inclusief geneeskundige kosten.


Wilt u een verzekering voor één enkele vakantie? Dan heeft Allianz voor u de Kortlopende Reisverzekering en de Kortlopende Annuleringsverzekering.

 

Sluit nu uw verzekering af en ga onbezorgd op vakantie!